Onze voordelen

Bot Traffic Detectie

Bots zijn een van de hoofdbestanddelen van internetverkeer. U moet begrijpen dat bots verbonden zijn met verspilde reclamebudgetten en technische problemen. Ad spy bots kunnen zelfs succesvolle advertentiecampagnes stelen.

Bescherming tegen scraping

Scraping is een geautomatiseerde botbedreiging waarbij cybercriminelen gegevens van uw website verzamelen voor kwaadaardige doeleinden, zoals het doorverkopen van inhoud of prijsonderbieding.

Detectie van lage kwaliteit

De winstgevendheid van uw reclamecampagne hangt af van de juiste targeting. Op die manier kunt u inactieve gebruikers identificeren en het risico op mislukking van uw reclamecampagne tot een minimum beperken.

Kwaliteit van verkeer wordt geverifieerd door Adscore

Adscore heeft vijf hoofdcategorieën van verkeer: menselijk verkeer, proxy-verkeer, verkeer van lage kwaliteit en natuurlijk bots. Met deze functie kunt u webverkeer optimaliseren voor uw reclamecampagne.

Heeft u web trafic nodig?

Wij hebben veel verkeerinventaris, klaar voor gebruik. Global Advert is rechtstreeks verbonden met een groot aantal SSP's en real-time exchanges om de best presterende advertentieplaatsingen op de best presterende websites en apps veilig te stellen.

0 bln +
Unieke bezoekers
0 %
AD bekijkbaarheid
0 % +
Wereldwijde dekking
0 % +
Dekking per apparaat
0 % +
Gemiddelde CTR

Premie Inventaris

Onze partners zijn verschillende SSP (supply-side platform) en zij helpen ons om adverteerders te voorzien van kwaliteitsverkeer tegen lagere tarieven. Ons doel is om de best presterende advertentieplaatsingen te leveren op de best presterende websites en apps. Wij richten ons op het regelmatig toevoegen van nieuwe SSP-partners om ons advertentieplatform te verbeteren. Het doel is om de best presterende advertentieplaatsingen te leveren op de best presterende webbronnen.

Transparant verkeer

Global Advert biedt adverteerders en bureaus volledige transparantie, volledige zichtbaarheid en 100% kostencontrole, zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen bij het kopen van media. Wij kunnen toegang bieden tot alle relevante inventarisbronnen van ons platform tijdens cross-publisher media buying.

Wereldwijd advertentieplatform

Ons platform omvat alle opties voor slimme reclame

Wijdverspreide promotie

24/7 klantenondersteuning

Conversie analyse

Geo doelgroepbepaling

Snelle Optimalisatie

Online Rapporten

Advertentieformulieren

Push-notificatie (CPC)

Push-notificaties zijn klikbare pop-upberichten die verschijnen op de browsers van uw gebruikers, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken of de browser die ze gebruiken. Ze dienen als een snel communicatiekanaal dat bedrijven in staat stelt berichten, aanbiedingen of andere informatie over te brengen aan een doelpubliek om een positieve gebruikerservaring te bieden.

Beeldscherm (CPM)

Display of banner reclame is een van de meest populaire en traditionele methoden van digitale reclame. Het doel van banner reclame is om een merk te promoten en/of om bezoekers van de host website naar de website van de adverteerder te krijgen en zo naamsbekendheid en erkenning te creëren. Ons advertentieplatform ondersteunt alle standaard IAB maten van banners.

Native (CPM)

Native advertising biedt de mogelijkheid om met gebruikers in contact te komen in een formaat naar keuze van de gebruiker. Native advertising kan ook minder opdringerig zijn dan traditionele advertentieformaten zoals banneradvertenties, dus het kan aantrekkelijker zijn voor een doelpubliek.

Publiek (CPV)

Audience wordt bediend door een netwerk of RON. In dit geval worden advertenties voor media-aankoop geroteerd en getoond op alle sites en pagina's van het netwerk. Deze optie van media-inkoop wordt gebruikt op het gebied van websitebetrokkenheid en verkeersarbitrage en biedt IAS- en Forensiq-filters.

Pop-under (CPV)

Een advertentie die wordt weergegeven in een nieuw browservenster achter het huidige browservenster. De pop-under advertentie is de meer geniepige variant van de pop-up advertentie. Terwijl pop-up advertenties vaak onmiddellijk worden getoond (en gesloten), blijven pop-under advertenties achter het huidige browservenster hangen, en verschijnen ze pas nadat andere vensters zijn gesloten.

Video (CPM)

Online video advertising stelt marketeers in staat hun publiek te betrekken in de vorm van boeiende video content. Dit komt in vele vormen: in-stream, out-stream, interactief, in-game en webpagina gebaseerde video's, het creëren van video messaging voor, tijdens en na consumenten nemen in inhoud op hun desktop of mobiele apparaten. Global Advert-videoreclame is zeer doelgericht en maakt het mogelijk om de betrokkenheid van het beoogde publiek te maximaliseren.

Maak nu deel uit van Global Advert!

Of het nu gaat om naamsbekendheid of het werven van gebruikers, neem de controle over de resultaten van uw reclamecampagne met ons RTB Platform.