Retour-en terugbetalingsbeleid

  • Home
  • Retour-en terugbetalingsbeleid

Dank U voor het winkelen bij GlobalAdvert.

Indien U, om welke reden dan ook, niet volledig tevreden bent met een aankoop, nodigen wij U uit om ons beleid inzake terugbetalingen en retours te bekijken.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die U bij ons heeft aangekocht.

Interpretatie en Definities

1. Interpretatie

De woorden waarvan de beginletter met een hoofdletter is geschreven, hebben de betekenis die onder de volgende voorwaarden is gedefinieerd. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, ongeacht of ze in het enkelvoud of in het meervoud voorkomen.

2. Definities

In het kader van dit Beleid inzake retourzendingen en restituties: Bedrijf verwijst naar Intelli Global LTD, 201 A Victoria Street, London, England, SW1E 5NE.

3. Uw recht om uw Bestelling te annuleren

U hebt het recht om uw Bestelling binnen 24 uur zonder opgaaf van redenen te annuleren. De uiterste termijn voor het annuleren van een Bestelling is 24 uur vanaf de datum waarop U de Goederen heeft ontvangen of waarop een door U aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is, het geleverde product in ontvangst neemt. Als U echt wilt annuleren na de periode van 24 uur, komen de contanten niet in aanmerking voor een terugbetaling. Alleen verzoeken die door een weldenkende koper worden gedaan, kunnen ook worden goedgekeurd.

Om uw recht op annulering uit te oefenen, moet u ons op de hoogte stellen van uw beslissing door middel van een duidelijke verklaring. U kunt ons op de hoogte brengen van uw beslissing door:

Per e-mail: [email protected]

Wij zullen U uiterlijk binnen 14 dagen terugbetalen. Wij zullen hetzelfde betaalmiddel gebruiken als U voor de Bestelling heeft gebruikt, en U zult geen kosten verschuldigd zijn voor deze terugbetaling.

4. Contact met ons opnemen

Als u vragen hebt over ons Terugbetalingsbeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Per e-mail: [email protected]